Energia-beszerzés tanácsadás
...jó szerződések, alacsony árak, átgondolt energiaterv

Az energiapiac liberalizációja lehetőséget teremtett a fogyasztóknak - hogy a szolgáltatók versenyeztetésével - kedvezőbb helyezetbe kerüljenek, kedvezőbb árakon, kedvezőbb konstrukciókkal szerződhessenek. Mi az alábbiak szerint nyújtunk Önnek ehhez segítséget:

Eseti közreműködés keretében

Állandó megállípodás keretében


Eseti közreműködés:
Általános szerződési feltételek áttekintése

Ahhoz, hogy energia költségeit mérsékelje, tehát nem feltétlenül kell kevesebbet fogyasztania! Az energiaszolgáltatóval kötött szerződés áttekintésével, bizonyos beállítások módosításával ugyanis lényeges megtakarítások érhetők el.

  energia költség csökkentés

Koncentrált beszerzési eljárások bonyolítása
...melyek révén Ön kisfogyasztóként kerülhet nagyfogyasztói pozícióba, így Ön is nagyfogyasztói árakon és feltételek mellett vételezheti a szolgáltatást.

Cégünk térítés mentesen felméri megtakarítási lehetőségeit, megbecsüljük a várható éves energia megtakarítását, és javaslatot teszünk az optimális energetikai szerződés megkötésére vonatkozóan. Kizárólag SIKERDÍJAKKAL dolgozunk a ténylegesen realizált megtakarítások alapján! Szolgáltatásunkkal az átlagos éves megtakarítás akár 10-15%-ot is elérheti.

Kérem az energiaszerződéseim térítésmentes felülvizsgálatát!

Vezetéknév:     Keresztnév:  
Emailcím:     Telefon:  
Cégnév:     Cím:  
Kérdés:  

 

Állandó megállapodás
Amennyiben Ön hosszabb távon is érdekelt energia költségeinek adott fogyasztás melletti minimalizálásában, válassza átalánydíjas szolgáltatásunkat. A szakmai elemzés után folyamatos monitoringtevékenységet végzünk, amely az alábbi szolgáltatásokat takarja:

- közüzemi szolgáltatói számlák áttekintése, elemzése
- szerződések jogi és gazdasági szempontú felülvizsgálata
- kapcsolattartás a szolgáltatóval
- az energiaellátási és -kereskedelmi törvények érvényesítése a megrendelő érdekében
- energia beszerzések bonyolítása
- egyéb operatív ügyek bonyolítása (pl: kazánméretezés, fűtésszabályzás tanácsadás)
- rövid és középtávú tervek és javaslatok megfogalmazása az energiaköltségek csökkentése érdekében (beruházást igánylő projektek és beruházást nem igénylő megtakarítási lehetőségek feltárása)

 

 

FDT | ch Energetikai pályázatok, pályázatírás, pályázati közreműködés, Új Széchenyi terv, KEOP, ZBR, megvalósíthatósági tanulmány, Tanúsítás: energetikai tanúsítvány, épület zöldkártya, energia audit, Energiaracionalizálás, Megújuló energia termelő rendszer tervezés, kivitelezés, megújuló energia pályázatok